Wij zoeken nieuwe collega’s!

De wereld van gerechtsdeurwaarders en incasso is in beweging. De Schout Gerechtsdeurwaarders volgt deze veranderingen op de voet. Wij bestaan al ruim 10 jaar, maar zijn nog altijd een groeiende organisatie. De Schout is resultaatgericht, flexibel en behulpzaam. Samen zorgen we dat de rechterlijke uitspraken van onze opdrachtgevers worden uitgevoerd. Door onze aanpak zijn we aan het groeien en wij zijn dan ook op zoek naar uitbreiding van ons team.

Ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en oplossingsgericht? En ben je vanaf 3 dagen in de week beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar medewerkers voor verschillende werkzaamheden:

 • A. Administratieve werkzaamheden
  • Controleren, invoeren en wijzigen van gegevens
  • Signaleren en aandragen van verbeterpunten van deze werkzaamheden
 • B. (her)Executie werkzaamheden
  • Verhaalsonderzoek uitvoeren
  • Opmaken en controleren van diverse exploten
  • Contact met debiteuren over betalingen en betalingsregelingen
  • Contact met de klant onderhouden
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden

Krijg jij energie van (een deel van) dit soort werkzaamheden, maar heb je hier niet veel ervaring mee? Geen probleem. Als jij de competenties hebt die wij zoeken, geloven wij dat je onze aanpak kunt leren.

Dit vragen we van jou

#leergierig #gedreven #enthousiast #communicatief #oplossingsgericht #winnaarsmentaliteit #juridischeincasso #debiteurenbeheer #dataentry #klanttevredenheid #luisterendoor #deurwaarderskantoor #hbo #wo #economie #communicatie #recht

Dit bieden wij jou

Onderdeel worden van De Schout betekent dat je net als wij waarde hecht aan gedrevenheid, eigen initiatief en teamwork. Samen willen we groeien. Dit stimuleren wij door mogelijkheden te bieden om je te ontwikkelen. We bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een reiskostenvergoeding. Ons kantoor is gevestigd in Hilversum.

Heb je interesse?

We komen graag met je in contact! Stuur je CV en korte motivatie naar HR@deschout.eu en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie samen. Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met Brenda op telefoonnummer 06 – 13 55 44 27.

 • Curriculum Vitae

Reageren

Stuur je CV en korte motivatie naar HR@deschout.eu en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie samen. Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen met Brenda op telefoonnummer

06 – 13 55 44 27

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment