OVER ONS

EEN GAT IN DE MARKT

Toen Jaap Sikkema zijn eerste stappen zette in de deurwaardersbranche viel hem iets op. De aandacht voor de klantrelatie was minimaal. Dat kon anders, zag hij al snel. Zo ontstond de droom voor een deurwaarderspraktijk waarbij de relatie met zowel de debiteur als de opdrachtgever centraal staat. En waarbij bewust gekozen wordt voor de puur ambtelijke praktijk van deurwaarder, zoals dat altijd bedoeld is. In 2007 trok Jaap de stoute schoenen aan en werd De Schout Gerechtsdeurwaarders een feit.

FOCUS BIEDT KWALITEIT

De missie was kraakhelder. Kies je een focus, dan kies je voor kwaliteit. De Schout richt zich bewust enkel op de deurwaarderspraktijk, aangevuld met juridische kennis en advies om een gerechtelijke procedure van A tot Z te begeleiden. En dat voel je. De Schout durft buiten de gebaande paden te lopen en zorgt met kennis en kunde voor een creatieve oplossing. Want een deurwaarder die echt meedenkt, bouwt relaties voor het leven. Zo is het gedachtegoed.

PERSOONLIJKE PARTNER

Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote kennisorganisatie. De missie en de omvang van de organisatie maken De Schout Gerechtsdeurwaarders tot een unieke speler binnen de deurwaardersbranche. Klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om echt resultaat te leveren. Daarmee zijn we uw persoonlijke partner in een formeel traject. Makkelijk bereikbaar, meedenken zonder moeite en met oog voor de oplossing.

FACTUREREN IS ZILVER, BETALEN IS SCHOUT

Ons verhaal maakt ons tot het deurwaarderskantoor dat we vandaag zijn. De Schout Gerechtsdeurwaarders is een kennisorganisatie met een platte organisatiestructuur, snelle communicatie en een betrokken aanpak. Zo profiteert u van kwalitatieve dienstverlening, korte lijnen en resultaat dat telt.

CONTACT

Heeft u een vraag? Wilt u samenwerken met De Schout? Of wilt u bij ons komen werken? Bekijk onze veel gestelde vragenpagina, contact De Schout Gerechtsdeurwaarders via het contactformulier of bekijk onze openstaande vacatures.