Wij staan voor het effectief en optimaal realiseren van rendement op al uw opdrachten. Dat doen we op basis van onze bewezen aanpak, snel inzichtelijk en bijzonder effectief

Meer dan

100 jaar

gebundelde ervaring als gerechtsdeurwaarders

De keuze voor uitsluitend het voeren van een ambtelijke gerechtsdeurwaarderspraktijk zorgt voor een duidelijke focus in dienstverlening. Wij zijn geen concurrent voor uw activiteiten maar zijn juist uw partner die met de juiste expertise en ervaring als gerechtsdeurwaarder u bijstaat om het beste resultaat te behalen. Dat doen we door met u en, indien gewenst uw klant, mee te denken over oplossingen en deze ook proactief aan te dragen. Wij zijn altijd toegankelijk en bereikbaar. Door ons online monitoring platform De Burgt heeft u 24/7 inzicht in de lopende zaken en kunt u daarnaast ook uw archiefzaken inzien.

U mag van ons verwachten dat we in de samenwerking openheid van zaken geven, ook over de slagingskans van uw traject. Wij zijn betrokken bij elke ambtelijke opdracht die u indient; of u nu een grote of kleinere organisatie bent, u ontvangt dezelfde betrokken en klantgerichte behandeling.

Door onze platte organisatiestructuur profiteert u van korte lijnen, de bereikbaarheid en kundigheid van onze medewerkers en in tegenstelling tot veel andere partijen garanderen wij u dat elke medewerker u altijd kan informeren over de laatste stand met betrekking tot uw dossier.

De Schout wordt door haar klanten het meest gewaardeerd om Innovatie en Incassoresultaat

De Schout is partner van Payt, een online incassoplatform dat het minnelijke incassotraject volledig heeft geautomatiseerd. Via Payt heeft u op meerdere tijdstippen en verschillende manieren herinneringen ontvangen namens de partij waaraan u een betaling verschuldigd bent. Dit is het minnelijke incassotraject. Heeft u na dit traject de openstaande factuur niet betaald, dan wordt het minnelijke incassotraject opgevolgd door een gerechtelijk incassotraject. Het gerechtelijk incassotraject wordt door de deurwaarders van De Schout uitgevoerd. Hoe dat werkt, leest u op de website.

De Schout gelooft in de diensten van Payt en is om die reden een partnerschap aangegaan. Het innovatieve en gebruiksvriendelijke platform structureert het incassotraject en maakt het overzichtelijk. Bovendien stelt Payt crediteur en debiteur in staat om via het platform op ieder moment met elkaar in contact te treden over openstaande facturen. De deurwaarders van De Schout kunnen zodoende op een gedegen manier van start met het gerechtelijk incassotraject.

Ook onderdeel uitmaken van ons team?