Vacature juridisch medewerker - jurist

De Schout gerechtsdeurwaarders is een groeiende en creatieve organisatie. Wij richten ons uitsluitend op de ambtelijke praktijk en herexecutie. Binnen De Schout werken wij met een hecht en gedreven team van professionals. De medewerkers zijn allemaal bereid een stap extra te zetten voor het bedrijf.

Ben jij onze nieuwe medewerker dagvaarden en procederen (40 uur)?

Haal jij plezier uit mooie uitdagingen en goede prestaties neerzetten? Ben je toe aan een bedrijf waar medewerkers en werkplezier voorop staan? Heb je enige jaren ervaring met het voeren van (civiele) gerechtelijke procedures? Werk je graag samen met enthousiaste collega’s in een informele sfeer? Als je op de meeste vragen ja antwoordt, lees dan verder:

Ik ben…

Resultaatgericht en ambitieus. Een echte doorzetter die accuraat en oplossingsgericht is, ook bij situaties waar ik moet presteren onder druk. Ik ben iemand die wil winnen. Als ik iets moet regelen, doe ik er alles aan om dit gedaan te krijgen. Ik werk goed in een team en onderneem graag actie. Klantgerichtheid is mij op het lijf geschreven en ik beheers de Nederlandse taal uitstekend (geschreven en gesproken). Ik heb een juridische en commerciële instelling, WO/HBO werk- en denkniveau (harde eis) en aantoonbare vergelijkbare werkervaring. Daarbij heb ik kennis van de deurwaardersbranche en/of incasso- en juridische werkzaamheden (ervaring met het pakket Credit Navigator is een pre).

Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een dynamische, verantwoordelijke fulltime functie (bij voorkeur 40 uur) als Jurist/Juridisch medewerker bij De Schout Gerechtsdeurwaarders. Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen een succesvol team.

Ik ga…

Aan de slag als Jurist/Juridisch Medewerker bij De Schout Gerechtsdeurwaarders. Je houdt je bezig met het opstarten en voeren van procedures, bijwonen van zittingen en adviseren van onze opdrachtgevers. Dit doe je door doortastend en innovatief te werk te gaan en samen met de betrokken partijen de meest geschikte juridische en praktische oplossing te creëren. Daarnaast informeer je de debiteur en opdrachtgever op adequate wijze.

Dat klinkt goed. Maar… waar kan ik verwachten van De Schout Gerechtsdeurwaarder?

De Schout Gerechtsdeurwaarders is al meer dan 10 jaar actief en gevestigd in Hilversum. Als partner in het Proximo Netwerk bieden we onze klanten een landelijke dekking. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van kredietverstrekkers tot ZZP-ers in de bouw. Wij zijn continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt, op basis van kennis, lef en resultaat. Wij richten ons hoofdzakelijk op de proces- en ambtelijke praktijk, wat ons een strategische partner maakt voor onze klanten.

Bij de Schout Gerechtsdeurwaarders word je onderdeel van een team dat bestaat uit ruim 30 collega’s, die continu werken aan het behalen van een optimaal resultaat voor de klant. Werken bij de Schout betekent werken voor een kennisorganisatie, waar een platte organisatiestructuur, snelle communicatie en een betrokken aanpak centraal staan. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en verantwoordelijkheden. We geloven in de kracht van samen.

Wil jij bij ons aan de slag?

Dan horen we graag van jou. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd (deeltijd bespreekbaar)

Solliciteren

  • Curriculum Vitae
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

De Schout Gerechtsdeurwaarders

Marathon 11-c
1213 PG Hilversum

Postbus 8010
1201 HA Hilversum

T: +31 – (0)35 751 99 66
(10-12 uur en 14-16 uur)
F: +31 – (0)35 751 98 48

E info@deschout.eu